Intrebari frecvente

1. Cum cumpar?
Plata numerar

Plata se va face in lei, integral, catre operatorul (curierul) care efectueaza livrarea, dupa verificarea si deschiderea coletului.

2. Protejam mediul inconjurator purtand blanuri ?

Spre deosebire de blana artificiala si cea mai mare parte din tesaturile sintetice ce sunt fabricate din produse petrochimice si se degradeaza in sute de ani, blana naturala este un material organic, biodegradabil.

3. Este posibila disparitia unor specii de animale purtand blanuri ?

www.magazin-blanuri.ro comercializeaza numai produse din blana si pielea unor animale crescute in ferme speciale in acest scop.
www.magazin-blanuri.ro nu promoveaza purtarea hainelor din blana in scopul de a epata, ci de a trai intr-un mod sanatos si in armonie cu natura.

Termeni si conditii

1. Declinarea responsabilitatii

Valoarea maxima a obligatiilor magazin-blanuri.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de magazin-blanuri.ro de la clientul respectiv.

2. Confidentialitate

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Site-ul www.magazin-blanuri.ro  foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului magazin-blanuri.ro, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

3. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui  utilizator sau de a modifica continutul site-ului  magazin-blanuri.ro, sau de a afecta  performantele serverului  pe care ruleaza site-ulmagazin-blanuri.ro va fi considerat o  tentativa de fraudare a site-ului magazin-blanuri.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora  care a(u) incercat acest fapt.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si magazin-blanuri.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

5. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului magazin-blanuri.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecarui produs trebuie sa i se dea destinatia pentru care a fost creat. Recomandarile producatorului in ce priveste modul de intretinere insotesc fiecare produs in parte.

6. Conditii de returnare – GARANTIE 100%

magazin-blanuri.ro ofera satisfactie 100% celor care comanda.  Daca insa nu sunteti incantat/a de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Clientii magazin-blanuri.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 2 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. magazin-blanuri.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si/sau a altor documente incheiate intre parti. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

7. Livrare

Transportul este GRATUIT pentru toate produsele a caror valoare este mai mare de  300 lei, inclusiv TVA.
Pentru toate celelalte produse transportul este adaugat la pretul initial de achizitie si va fi comunicat de catre operatorii magazin-blanuri.ro

Magazin-blanuri.ro va asigura ca depune toate eforturile pentru ca produsul comandat de Dvs. sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la destinatar. In acelasi timp trebuie sa va asiguram ca practic orice produs este garantat sa ajunga in Constanta in 24 de ore, maxim 48 de ore.
De asemenea, pentru celelalte judete garantam livrarea in 48 de ore, maxim72 de ore,  un timp mai lung datorandu-se procesarii in week-end, comenzi inregistrate vineri seara, sambata si duminica inclusiv. Va multumim pentru intelegere!

8. Altele

Produsele comandate pe site-ul www.magazin-blanuri.ro vor fi expediate prin firma de curierat rapid partenera, imediat dupa inregistrarea confirmarii platii  pentru platile realizate prin virament bancar – si cu plata ramburs pentru cazurile in care plata se efectueaza numerar, la primirea coletului.

Livrarile se efectueaza in toata tara, fara nici o exceptie, in afara cazurilor ce tin de forta majora.

 

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.